29 Temmuz 2012 Pazar

Caprice Thermal Palace


Geniş bir araziye sahip olan tesisimiz bünyesinde yatak ünitelerinin çeşitliliği ve uygunluğu sayesinde misafirlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak ve rahat bir tatil yapmalarına imkan verecek şekilde düşünülmüştür. Özel tasarlanmış peyzajı içerisinde palmiyelerle süslü gezi yolları, Akdeniz iklimi özelliğini taşıyan bin bir çeşit bitki türleri, her türlü beklentiye hizmet veren süs ve yüzme havuzları Didim in deniz ve güneşi ile de birleşerek konuklarımıza özlenen ve farklı bir tatil anlayışı sunmaktadır. Beş yıldız kalitesinin konforunda siz ziyaretçilermizi ağırlamaktan büyük onur duyacağız.

Türk ve dünya mutfaklarından özenle seçilmiş mutfakları ile her türlü damak zevkine uygun yemek çeşitlerimiz misafirlerimizin beğenilerine sunulmuştur.

309 Standart, 30 Aile Odası, 49 De Luxe Oda, 6 De Luxe Aile Odası, 80 Apart Oda, 6 Single Oda, 5 Engelli Odası, 3 Suite, ve 3 Kral Dairesi olmak üzere mevcut oda sayısı 491 olup 155 oda balkonsuz 336 oda balkonludur.
Tüm odalarda elektronik kapı kilit ve aydınlatma sistemi, minibar, ulusal ve uluslar arası uydu bağlantılı TV, 5 kanal müzik yayını, direkt telefon, saç kurutma makinasi, WC, banyo, klima (Soğuk-Sıcak) ve emanet kasası mevcuttur.

Otelimizde bay ve bayanlara özel açık ve kapalı havuzlarımız bulunmaktadır. Havuzlarda şezlong, kaydırak, cafeler ve her türlü ihtiyacınız düşünülmüştür. Ayrıca bayan ve bay havuzlarının yanında çoçuk havuzları da yavrularımızın hizmetine sunulmuştur.

Türk ve uluslararası mutfaklardan özenle seçilmiş her damağa uygun yemek çeşitlerimiz, modern mutfaklarımızda hazırlanıp açık büfemizde ve snack restourantlarımızda servise sunulmaktadır. Konforlu değişik bir atmosferde keyifli ve romantik akşamlar yaşayabilirsiniz.

Deniz bisikleti, Banana, Ringo, Jet ski, Kano, Sörf, Paraşüt ve Su Kayağı gibi çeşitli aktivitelerle Yaz Döneminde gün boyu...

Bunların dışında tenis, spor salonu, futbol, basketbol, çocuk kulübü, sağlık merkezi...

Caprice Thermal Palace Aydın / Türkiye
Telefon: +90 (256) 846 13 33


Caprice Thermal Palace ile ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.caprice.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder