29 Temmuz 2012 Pazar

Asos Thermal Deluxe Hotel Kozaklı


Kayseri - Ankara karayolu üzerinde Topaklı ‘dan 24 km içeride, Kozaklı şehir merkezine 2.5 km uzakta mucizevi bir şifa kaynağı sizleri bekliyor. Kayseri Havalimanı’na 95 km, Nevşehir Havalimanı’na 85 km uzaklığı olan bu mucizenin adı ASOS TERMAL DELUXE HOTEL’dir. Sıcak ve mineralli suların yeryüzüne çıktığı bu eşsiz sağlık kaynağı. Romalılardan bu yana doğal gençlik iksiri olarak bilinen Kozaklı sularının en saf ve yeni kaynağı ASOS TERMAL DELUXE HOTEL’de sizleri bekliyor.
ASOS TERMAL DELUXE HOTEL, Türkiye’de radon gazı içeren 14 termal sudan birine sahiptir. .İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Ekolojik ve Hidroklimatoloji Ana Bilim Dalı’nda hazırlanan rapora göre Kozaklı suyu “TERMOMİNERAL “ , “TERMAL”,”MİNERALLİ SU “olarak tanımlanmıştır. Kaplıca suyu içerisindeki floruru, sülfat, sodyum, kalsiyum ve radyoaktif bileşenleri ile hayata yeniden başlamanın keyfine varacaksınız. 
Otelimizde 30 Standart, 2 Engelli odası, 199 Family Suit, 23 queen suit, 1King suit, Toplam 255 oda yer almaktadır. Tüm odalarda merkezi klima & Uydu yayınlı LCD TV, Telefon, minibar balkon (standart odalar hariç), şifa kaynağından odalara gelen termal sulu jakuzi, kasa, saç kurutma makinesi ve elektronik kapı kilidi, Wc, Gece Lambası, internet bağlantısı ve bornoz bulunmaktadır. Odalarımızda halı kaplı zemin bulunmaktır.
Bay ve Bayan Ayrı Olmak Üzere; Türk Hamamı, Sauna, Fin Hamamı, Fitness Center, 6 Adet Vip Aile Banyoları, 120 m. Uzunluğunda Erkekler için Spiral ve Halı Kaydıraklı Aqua Park, 95m Uzunluğunda Bayanlar için Kapalı Spiral ve Halı Kaydıraklı Aqua Park, 2 Adet Kapalı Çocuk Yüzme Havuzu, Su Kaydırakları, 2,500 m2 Bay Havuz Kompleksinde; 1 Adet Açık Erkek Yüzme Havuzu, 1 Adet Kapalı Erkek Yüzme Havuzu, 1 Adet Erkek Termal Havuz. 2,500 m2 Bayan Havuz Kompleksinde, 1 Adet Kapalı Bayan Yüzme Havuzu bulunmaktadır.

ASOS TERMAL DELUXE HOTEL yöresel Türk ve Dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunar. Oksijen Cafe, Vitamin Cafe ve Zev-i Sefa Cafe, Tropic Bar, Şömine keyfi, Revan Köşkü’nde nargile keyfi siz değerli misafirlerimizi beklemektedir.
Termal Suyun Etkisi :
Çeşitli Adale ve Kemik Rahatsızlıkları (Bel Ve Boyun Fıtığı), Kireçlenme, Kısmi Felç, Egzama, Sivilce ve çeşitli Deri Rahatsızlıkları, Mide ve Bağırsak Rahatsızlıkları, Çeşitli Böbrek ve İdrar Yolu Rahatsızlıkları, Ağrılı Romatizmal Rahatsızlıklar (Lumbago, Siyatik), Stres ve buna bağlı rahatsızlıklar (Asabiyet, Uykusuzluk, Fiziksel Ve Ruhsal Yorgunluk), Ciltte Gençleştirici, Kırışıklıkları Azaltıcı, Saçları ve Tırnakları Güçlendirici ve Parlaklık verici etki ile diğer Balneolojik Tedaviler...
Asos Thermal Deluxe Hotel Nevşehir / Türkiye
Telefon: +90 (384) 471 25 65

Asos Thermal Deluxe Hotel ile ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.asoshotel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder